About Me

Camera 360

Hi, welcome to my Virtual Pensieve, I’m Corysha. Back in college, I was taking psychology major, but I’ve been working in a national news TV channel, as a TV journalist, ever since I was graduated from college. So, yeah, I don’t really know much about Psychology related topics anymore, please don’t ask me to read your personality or what so ever.. :p But I still love psychology though, because it’s always exciting to learn something about ourselves, ain’t it?

I spilled random things on my virtual pensieve: some random experiences I got from working as a journalist and other experiences; random stories or reviews I read somewhere, heard somewhere, or watched on TV or movies; some random stories about Indonesia and interesting places I’ve visited here; anything.

Enjoy!
🙂

PS: You can reach me by e-mail on coryfp@gmail.com

***

Lulusan Psikologi yang (kata orang) berobat jalan di kampus tapi nggak sembuh-sembuh, lalu kepeleset (yg menyenangkan) jadi jurnalis TV. Eh tapi kynya jurnalis agak keberatan..pekerja TV aja deh. Punya cita-cita dlm hati pengen bs berkontribusi bikin ‘good news is good news‘, instead of sticking with the old ‘bad news is good news’ rule in broadcasting industry (Nggak tau gimana caranya, tapi ya namanya jg org punya kepengen, biarin aja sik).

Banyak yang mengira saya ada keturunan barat, iya bener, saya emang ada keturunan barat, Sumatera Barat, minang asli. Sering banget dibilang mirip sama orang. Ada yg bilang mirip sama Emma Watson (Oh, stop it you! :#p), Kristen Stewart (Oh please not that poker face actress!), Lidya Kandou, Astri Ivo, hingga Didi Riyadi (Nggak Didi Kempot sekalian?! Apa-apaan sih orang-orang!?). Jadi, plis jangan ditambah lagi listnya, saya manusia biasa, bukan Mystique X-Men, biarkan aku jadi diriku sendiri!

Senang meracau, melantur, bersenda gurau, dan senang berbagi cerita dengan siapapun, cz everyone has their own interesting stories in their life. Couch potato yg ingin bisa lebih bolang & bisa ke tempat-tempat baru, dan berinteraksi sama orang-orang dari latar belakang berbeda-beda, seperti yang mas dan mbak di Nat-Geo. Kalau ada salah-salah kata, fakta, atau logika di blog ini, plis jangan di-cyber bully-ed, CMIIW aja, kan kata bunda Dorce, kesempurnaan hanya milik Allah.. :p

You can reach me by e-mail: coryfp@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s